Construcción de viviendas y edificios Palafrugell

COMERCIAL KMAG

Construcción de viviendas y edificios Palafrugell

Dirección
Carrer de la Indústria 18
Place
17200  Palafrugell
Landline
972 30 56 88
Website
www.comercialkmag.com

Descripción

Som una empresa familiar amb el desig d'oferir un tracte personalitzat i un molt bon servei al nostre client, on la mútua confiança és una de les nostres principals eines. L'any 2001 en Jordi Cama junt amb la Marta Martí creen Transports Jordi Cama, S. L. En Jordi com a transportista de materials per a la construcció, va començar amb un Renault 220 amb grúa i bolquet. En uns anys va arribar el Renault 270 i el Renault 420. En aquest temps l'empresa es fa gestora de transports de residus i es dedica a fer recollida, transport i sel·lecció dels mateixos, així com també a la venta de tot tipus d'àrids, en big bags i a granel. El 05/08/2013 adquirim la Unitat Productiva de l'antic Comercial Martí a Palafrugell, afegint el camió MAN a la nostra flota i convertint l'empresa Transports Jordi Cama, S. L. en Comercial KMAG Materials, S. L. i passant des d'aquell instant a part de transportar-los a comercialitzar-los. En el 2014 entrem a formar part del grup de compres EMCCAT.

COMERCIAL KMAG can be found at Carrer de la Indústria 18 . Ofrecemos los siguientes servicios: Construcción de viviendas y edificios , Jardinería | Centros , Construcción | Materiales | Mayorista , Baños: Aparatos sanitarios (Fabricación), Montaje E Instalacion De Cocinas De Todo Tipo y Clase . En Palafrugell hay otros 9 Construcción de viviendas y edificios . Una visión general se puede encontrar aquí.

Valoración

Este registro no fue valorado:

Horario de apertura

Sectores

Construcción de viviendas y edificios , Jardinería | Centros , Construcción | Materiales | Mayorista , Baños: Aparatos sanitarios (Fabricación), Montaje E Instalacion De Cocinas De Todo Tipo y Clase
972305688 972-30-56-88 +34972305688

Mapa Carrer de la Indústria 18

Loading map...