Computadoras - Software El Palau d'Anglesola

Dr. Windows

Computadoras - Software El Palau d'Anglesola

Dirección
Carrer Urgell 73
Place
25243  El Palau d'Anglesola
Landline
973 60 39 04
Website
www.dr-windows.com

Descripción

Posem tota la nostra experiència professional al servei del seu negoci. Oferint un ventall de solucions tant en l'àmbit de servei informàtic com de seguretat. Som Teleoperadors virtuals certificats per la Comissió del Mercat de les Telecomunicacions. Oferim Internet fibra, telefonia mòbil, fix i veu IP. Treballem amb totes les xarxes mòbils del país. Gaudeixi d'una bona cobertura i estalvi en la seva factura de telèfon i internet. Servei d'allotjament i altes de dominis. Creem programes a mida amb temps record. La creació de software a mida és una solució informàtica que s'adapta a les necessitats específiques de cada client, sense dependre de programari estàndard o predefinit. Això permet crear aplicacions personalitzades, flexibles i escalables, que resolen problemes concrets i optimitzen els processos de gestió i producció de les empreses. No dubti a contactar amb nosaltres. Parlant la gent s'entén.

Dr. Windows can be found at Carrer Urgell 73 . Ofrecemos los siguientes servicios: Computadoras - Software, Computadoras, Asociaciones: diferentes tipos de asociaciones, Servicios de Telecomunicaciones, Computadoras - Mantenimiento y reparación, Informatica | Soportes De Informacian, Informatica | Mantenimiento | Reparación . En El Palau d'Anglesola hay otros 1 Computadoras - Software. Una visión general se puede encontrar aquí.

Valoración

Este registro no fue valorado:

Horario de apertura

Sectores

Computadoras - Software, Computadoras, Asociaciones: diferentes tipos de asociaciones, Servicios de Telecomunicaciones, Computadoras - Mantenimiento y reparación, Informatica | Soportes De Informacian, Informatica | Mantenimiento | Reparación
973603904 973-60-39-04 +34973603904

Mapa Carrer Urgell 73

Loading map...