Restaurantes Dosrius

Restaurante Masia Can Carreras

Dirección
C/ Granollers
Place
08319 Dosrius
Mobile
666 42 56 45
Landline
937 91 79 58
E-Mail
info@restaurantcancarreras.com
Website
www.restaurantcancarreras.com

Descripción

El Restaurant Can Carreras és una antiga masia restaurant totalment restaurada, situada en el Mont-negre i el Corredor, un parque natural en la localitat de Dosrius a on el permanebt contacte amb la natura fan les delícies dels nostres visitants. Ofereix una exquisita cuina tradicional de montanya, especialitzada en la cuina catalana, carna a la brasa, calçots, bacallà, cargols...entre d'altres delícies. Disposem de menús especials per a grups, comunions , banquets... Podrà gaudir d'un ambient de muntanya, exuberants paisatges i vistes panoràmiques que li faran sentir-se totalment relaxat. Ideal per compartir amb amics, família o parella. Ofereix un ambient rústic i molt exquisit. Masia Can Carreras és el lloc idoni per passar un dia inovlidable en un estorn privilegiat. Disposem de salons privats per a tot tipus d'events, menús per a grups a partir de 20€ , àmplia zona per a nens i activitats per a fer en família: excursions, senderisme, rutes en BTT, etc. MENÚ CALÇOTADA 26 € Menú calçotada 26 € IVA inclòs. Masia Can Carreras. Can Massuet-Dosrius. Primer plat. Calçots amb la seva salsa o canelons casolans gratinats (per a qui no agradin els calçots). Segón plat. Graellada de carn (2 pax) pà torrat amb tomàquet i all i oli. Postre, café o infusions. Ví, gaseosa i aigua o sangria de ví o lambrusco. Obert caps de setmanas i festius.

Restaurante Masia Can Carreras can be found at C/ Granollers . Ofrecemos los siguientes servicios: Restaurantes . En Dosrius hay otros 9 Restaurantes. Una visión general se puede encontrar aquí.

Valoración

1 Valoración, en promedio 5 Estrellas

Rodri escribió en 16-02-2012

Excelente!!

Hemos estado un par de veces comiendo con unos amigos y tengo que decir que la comida es buenísima y de buena calidad, el precio está muy bien, por lo que puedes comer desde 15€...El entorno es ideal para niños con una vistas increibles. Lo recomiendo!!

Sectores

Restaurantes
937917958 937-91-79-58 +34937917958

Mapa C/ Granollers